Leeds – Everton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Leeds har spelat två raka säsonger i Premier League. Under lördagseftermiddagen gästar Everton Elland Road. Tränare Marcelo Bielsa styr hemmalaget med disciplin och rättvisa. Han fick förtroende att leda dem även iår. Med tanke på dess resultat var det förväntat. Stora spelare i Leeds, är Patrick Bamford, 17 mål. Backen Stuart Dallas utmärker sig med 8 mål och även right wingern Raphinha bidrog med 6 st.

Everton har gjort marginella justeringar vad det gäller nyförvärv. Demarai Gray, 25 årig Winger ansluter från Bayern Leverkusen. Man har tappat Walcott och J. King samt Bernard. Dominic Calvert-Lewin, 21 mål och Richarlison, 13 mål är främsta målskyttar. Bland övriga finns backarna Michael Keane gjorde 4 mål och Yerry Mina 3 mål. När dessa lag möttes i fjol föll fyra mål på två matcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,71 @ bethard.

  • Match: Leeds – Everton
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,71 @ bethard
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 16:00, 20/8

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar