Leeds – Leicester

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Leeds har gjort flera imponerande insatser, och återfinns på niondeplats i tabellen. Nykomlingen hittas bara en poäng bakom storklubbarna, Man City och Tottenham efter sex spelade omgångar. De kommer senast ifrån en stark 0-3-vinst över Aston Villa där anfallaren Patrick Bamford mäktade med sin första PL-hattrick i karriären. Leeds känns hemma i Premier League, och har varit svårslagna under upptakten.

Leicester har betydligt mer problem på skadefronten än hemmalaget Leeds. Klubben är dessutom i en period som är fullspäckade med matcher just nu. Brendan Rodgers mannar kombinerar ligaspelet med ett Europa League-gruppspel vilket har skapat ett väldigt tufft matchande på sistone, speciellt eftersom att klubben dras med flera skador, som Ricardo Pereira, Wilfried Ndidi och Timothy Castagne.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,53 @ betsson.

  • Match: Falkenberg – Djurgården
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,53 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 2/11
SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!