Cordoba – Sociedad

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Cordoba och Sociedad drabbas samman i den spanska cupen, Copa del Rey under onsdagskvällen. Här ikväll spelas det spännande slutspelet, och närmare bestämt kvartsfinalerna. Laget spelade i högstaligan tidigare, men på senare tid hittas man i den spanska tredjeligan, Segunda Division B. Det finns flertalet skickliga spelare i Spanien, men det råder en rejäl klasskillnad mellan La Liga och tredjedivisionen.

Real Sociedad ställdes mot Cordoba senast 2015. Det slutade med 3-1-seger för Sociedad, och Cordoba åkte ur högstaligan under samma säsong. Sedan dess har klubbarna gått i olika riktning. Real Sociedad har utvecklats till ett topplag som är med och slåss om Champions League-platserna, medan Cordoba fallit rakt ner i det spanska seriesystemet. Sociedad kommer till matchen med pigga ben.

Jag spelar på raka tvåan till 1,56 @ Unibet.

  • Match: Cordoba – Sociedad
  • Spel: Sociedad (2)
  • Odds: 1,56 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 20/1
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!