Västerås – Vita Hästen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Västerås har haft lite småbekymmer under första halvan av säsongen, men lagets spel har förbättrats. Under fredagskvällen ställs laget mot, formsvaga Vita Hästen, på hemmais och västmanlänningarna är favoriter. Kedjeformationen med Benker, Öhrn och Lunsjö har varvat upp och den sistnämnde är het. Fortsätter man bygga vidare på det här, finns det goda chanser att ta en kvartsfinalplats i slutkampen.

Vita Hästen är ett svårbedömt lag, och har länge varit men jag tycker mig inte alls kunna se det spelet man hade tidigare under säsongen. De tog in Alexander Lindelöf och Martin Janolhs på korttidskontrakt i höstas men till slut blev man tvungna att släppa iväg båda på grund av ekonomi. Nu har man lite små skadebekymmer och det har stört mycket, men laget har inte gått att känna igen över en längre tid.

Jag spelar på raka ettan till 1,81 @ Svenska Spel.

  • Match: Västerås – Vita Hästen
  • Spel: Västerås (1)
  • Odds: 1,81 @ Svenska Spel
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:00, 22/1

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!