HV71 – Växjö

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

HV71 har återfunnit formen på sistone och laget kommer till smålandsderbyt med två raka segrar. Dock är motståndet något helt annat denna gången. Ingenting har hänt i klubben, trots den enorma kapacitet som spelarna besitter. Även om de har två raka segrar, har Jönköpingsklubben knappast imponerat under dessa matcher. Det är krampaktiga segrar mot både Linköping och mot Djurgården.

Växjö hittas för tillfället på andraplats i SHL-tabellen och går som tåget för dagen. Bäst form i hela ligan och nu ställs man mot ett av bottenlagen. Det är bortaplan och rivalmöte, men oddset måste helt enkelt vara för högt. Rent spelarmässigt så har man också en spets så det heter duga. Emil Pettersson, Andrew Calof, Richard Gynge och Robert Rosén är alla några av ligans bästa forwards.

Jag spelar på raka tvåan till 2,15 @ betsson.

  • Match: HV71 – Växjö
  • Spel: Växjö (2)
  • Odds: 2,15 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 28/1
SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!