Skellefteå – Rögle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Skellefteå imponerade senast och besegrade Linköping med 6-0. Dess sex senaste hemmamatcher har slutat med seger och bland dessa ser vi förutom krossen mot Linköping exempelvis 5-1 mot Frölunda, 4-1 mot Örebro och vinst mot Växjö. Rent poängmässigt, har trion Frödén, Berggren och Lindström producerat kontinuerligt under hela denna säsong och Jesper Frödén leder just nu målligan.

Rögle är etta serien i SHL. Men ser man till de senaste 15 matcherna i SHL så har Skellefteå under den här perioden tagit mer poäng är Rögle och matchar alla lag förutom topplaget Växjö. I nuläget har man sju raka segrar och då måste jag helt enkelt spela Skellefteå när man inte ens är oddsfavoriter i den här matchen. Det blir tufft, Rögle är bra, men som Skellefteå har sett ut på sistone så matchar man alla lag.

Jag spelar på Skellefteå ML till 1,87 @ NordicBet.

  • Match: Skellefteå – Rögle
  • Spel: Skellefteå ML
  • Odds: 1,87 @ NordicBet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 15:15, 30/1

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar