Växjö – Rögle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö Lakers innehar femteplatsen i tabellen. Smålänningarna har inte haft samma övertygande säsong hittills som under förra året, när Växjö, toppade tabellen efter grundspelet. De hade en svag säsongstart med riktig svacka under november. Man har emellertid klättrat rejält under december. Sedan utträdet ur CHL mot Tappara, har det gått betydligt bättre i seriespelet.

Rögle har verkligen ångat på under hela hösten och hittas på förstaplatsen. Det är däremot inte mycket marginal ned till Skellefteå, så det gäller att Rögle fortsätter att hålla uppe formen ifall de vill avsluta på topp. Senast de mötte Växjö, vann de övertygande med 6-2, men det var i Växjös formsvacka. Därefter har Växjö faktiskt haft bättre resultat i SHL då Rögle bara har vunnit tre av sju matcher under december.

Jag spelar på raka ettan till 2,35 @ expekt.

  • Match: Växjö – Rögle
  • Spel: Växjö (1)
  • Odds: 2,35 @ expekt
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:00, 6/1

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar