Rögle – Växjö

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Rögle inledde finalserien på sämsta tänkbara sätt, men det finns i allra högsta grad hopp för Skånelaget. Det spelmässiga har fungerat under senaste matcherna, och Ängelholsmklubben har haft chansövertag. Klubben har spelat kreativt och skapat många kvalificerade målmöjligheter. Det är ”bara” den där rätta beslutsamheten i avslutsfasen som har saknats. Man bör förvänta sig ett riktigt taggat lag nu ikväll.

Växjö är på god väg mot klubbens tredje SM-guld sedan 2015 och har ett jätteläge. Segrarna i finalserien har grundlagts av att Erik Källgren har klivit fram stort på målvaktssidan och visat upp en imponerande stabilitet. Det handlar även om att defensiven varit disciplinerad och uppoffrande. Man har spelat smart och varit lite kyligare än Rögle i de avgörande situationerna hittills.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,35 @ betsson

  • Match: Rögle – Växjö
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,35 @ betsson
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 20:00, 6/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar