Växjö – Rögle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö Lakers gjorde en fantastisk laginsats i lördagens tillställning. Smålänningarna imponerade, och de ryckte upp sig ordentligt i jämförelse med tredje drabbningen och höll ihop laget över hela rinken. Deras succécenter Pontus Holmberg, som har tagit nästa steg i slutspelet, har varit involverad i många mål och killen blev tungan på vågen för Sam Hallams manskap. Hemmalagets vinnarkultur är imponerande.

Rögle är illa ute, men ska på intet sätt räknas bort. Faktum är att Ängelholmslaget, alltjämt, har varit det bästa laget rent spelmässigt sett till helheten i den här finalserien hittills. Oerhört små marginaler har avgjort för Lakers och tre raka vinster för Chris Abbotts manskap är förvisso långt borta, men absolut inte orealistiskt. Jag tror dock på att Växjö vinner SM-guldet ikväll.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,49 @ NordicBet.

  • Match: Växjö – Rögle
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,49 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 10/5

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar