Skellefteå – Rögle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Skellefteås stora nyckelfaktor till framgång under säsongen är defensiven. Klubben snittar 1,5 insläppta mål per match hittills, vilket samtidigt är mycket imponerande. Hittills har typen av offensivt motstånd inte spelat någon roll, oavsett om det gäller Växjö eller Frölundas offensiver. Man har pallat trycket på ett fantastiskt sätt. Dess målvaktsduo Strauss Mann och Gustav Lindvall har presterat hittills.

Rögle hittas på femteplats och är ligans bästa bortalag, men ställs nu inför sin tuffaste uppgift hittills när man reser genom hela Sverige för att möta Skellefteå. Resan i sig lär påverka lite såklart. Oavsett vad så imponerar Cam Abbotts mannar denna säsongen och har vunnit fem av sju bortamatcher. Förlusterna har kommit mot Växjö och överraskande mot Linköping. Nu spelar de kanske säsongen tuffaste match.

Jag spelar på Skellefteå ML till 1,79 @ betsson.

  • Match: Skellefteå – Rögle
  • Speltips: Skellefteå ML
  • Odds: 1,79 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 21/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar