Minnesota – Colorado

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Minnesota Wild gjorde tre mål i den första perioden samt klarade flera utvisningar. Därefter lyckades hemmalaget dra ifrån när Minnesota besegrade LA Kings senast. Matchen hade slutspelskaraktär över sig. Den effektiva starten grundades nog i att Marcus Foligno slängde handskarna och slogs mot Kurtis MacDemid, för att trigga igång laget. Minnesota är i min mening, väldigt svårplacerade i nuläget.

Colorado Avalanche Philipp Grubauer gjorde 21 räddningar i en 3-0-seger mot San Jose Sharks under natten till fredag. Den hållna nollan var samtidigt Grubauers andra för säsongen och 13:e i NHL. Nazem Kadri gjorde två mål och stod för en assist, Andre Burakovsky gjorde mål och Brandon Saad stod för två assist för laget som nu är 5-3-0. Detta efter att ha vunnit två raka matcher mot San Jose Sharks.

Jag spelar på raka tvåan till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Minnesota – Colorado
  • Spel: Colorado (2)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 02:00, 31/1
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!