Minnesota – Colorado

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Minnesota Wild gjorde tre mål i den första perioden samt klarade flera utvisningar. Därefter lyckades hemmalaget dra ifrån när Minnesota besegrade LA Kings senast. Matchen hade slutspelskaraktär över sig. Den effektiva starten grundades nog i att Marcus Foligno slängde handskarna och slogs mot Kurtis MacDemid, för att trigga igång laget. Minnesota är i min mening, väldigt svårplacerade i nuläget.

Colorado Avalanche Philipp Grubauer gjorde 21 räddningar i en 3-0-seger mot San Jose Sharks under natten till fredag. Den hållna nollan var samtidigt Grubauers andra för säsongen och 13:e i NHL. Nazem Kadri gjorde två mål och stod för en assist, Andre Burakovsky gjorde mål och Brandon Saad stod för två assist för laget som nu är 5-3-0. Detta efter att ha vunnit två raka matcher mot San Jose Sharks.

Jag spelar på raka tvåan till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Minnesota – Colorado
  • Spel: Colorado (2)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 02:00, 31/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!