Inter – Juventus

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Inters säsong har varit imponerande säsong, där hemmalaget besegrat både ettan Milan och giganten Juventus i seriespelet. Utöver ligaspelet, har klubben även tagit sig långt i cuperna, där hemmanalaget möter Juventus i Coppa Italia-semifinal. Det här mötet sätter press hos dagens bortalag, Juventus och Inter kan samtidigt spela med mindre press. Inter fällde alltså Juventus för fem omgångar sedan.

Juventus största utmaning under den här säsongens är Coppa Italia-spel i semifinalen, då både tidigare matcher samt en möjlig final lär bli enklare. Inter är motståndare, ett motstånd som man förlorat mot den här säsongen och som hotar rejält i ligaspelet. Just nu skulle jag nämna Inter som den kraftigaste utmanaren till Milan, men det kan ändras snabbt. Juventus har fyra raka, mycket övertygande segrar.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,58 @ Unibet.

  • Match: Inter – Juventus
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,58 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 2/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar