Leicester – Liverpool

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Leicester återfinns på tredjeplatsen i Premier League. Hemmalaget spelade en tuff FA-cupmatch redan i onsdags. Jamie Vardy och Wilfred Ndidi gjorde comeback och byttes ut efter dryga timman. Dem vann en tuff match mot ett roterande Brighton (sju skiften), efter ett stopptidsmål. Leicester vann, men inte speciellt övertygande. Leicester möter samtidigt ett hungrigt Liverpool idag, och det blir tufft.

Liverpool återfinns på fjärdeplatsen i ligaspelet. Laget har som alla vet en hemsk form. Bara tre segrar på de nio senaste i ligan. Det är sensationellt för ett lag som fullständigt joggade hem Premier League förra säsongen. Största anledningen till det här är så klart skadorna på centrala backarna. Nu är läget lite annorlunda sedan man värvat in två mittbackar, Ozan Kabak och Ben Davies.

Jag spelar på raka tvåan till 2,13 @ NordicBet.

  • Match: Leicester – Liverpool
  • Spel: Liverpool (2)
  • Odds: 2,13 @ NordicBet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 13:30, 13/2

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar