Leicester – Liverpool

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Leicester återfinns på tredjeplatsen i Premier League. Hemmalaget spelade en tuff FA-cupmatch redan i onsdags. Jamie Vardy och Wilfred Ndidi gjorde comeback och byttes ut efter dryga timman. Dem vann en tuff match mot ett roterande Brighton (sju skiften), efter ett stopptidsmål. Leicester vann, men inte speciellt övertygande. Leicester möter samtidigt ett hungrigt Liverpool idag, och det blir tufft.

Liverpool återfinns på fjärdeplatsen i ligaspelet. Laget har som alla vet en hemsk form. Bara tre segrar på de nio senaste i ligan. Det är sensationellt för ett lag som fullständigt joggade hem Premier League förra säsongen. Största anledningen till det här är så klart skadorna på centrala backarna. Nu är läget lite annorlunda sedan man värvat in två mittbackar, Ozan Kabak och Ben Davies.

Jag spelar på raka tvåan till 2,13 @ NordicBet.

  • Match: Leicester – Liverpool
  • Spel: Liverpool (2)
  • Odds: 2,13 @ NordicBet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 13:30, 13/2
SpelbolagBonusLänk
Nordicbet11000 krSpela här!