Bilbao – Villarreal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Athletic Bilbao på San Mamés, är verkligen inget lätt uppgift. Hemmalaget har gjort framgångar under Marcelino som tränare. Förutom vinsten i supercupen och dess avancemang till semifinal i Copa del Rey, så har hemmalaget även hunnit visa prov på klara förbättringar i ligaspelet. Dem enda förlusterna under Marcelinos ledning, har kommit mot Barcelona. Torskarna kom strax efter dennes tillträde.

Villarreal som för bara en vecka sedan satt tryggt på femteplats har fått se sig omspurtade av Real Betis och Real Sociedad som båda är i fin form för tillfället. Torsken mot Real Betis under den förra omgången var endast den tredje på hela säsongen, men motståndarna vann välförtjänt. Efter fyra raka kryss hade de behövt något mer i denna sexpoängare. De har inte en vinst på de fem senaste matcherna.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,42 @ bethard.

  • Match: Bilbao – Villarreal
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,42 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 14:00, 21/2

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar