IFK Göteborg – Sundsvall

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg fick bekänna färg nu under försäsongsen när Sandviken överraskade i den första Svenska Cupen-matchen. Många räknade med torsk för Göteborg, när Sandviken gjorde 3-1, men Blåvitt skulle vända och vinna efter en stark avslutning. Det är såklart väldigt starkt, att hemmalaget lyckades hämta ikapp. Samtidigt skall man komma ihåg att göteborgarna, troligen inte gör om detsamma misstag.

GIF Sundsvall gör upp om att ta sig tillbaka upp i Allsvenskan under säsongen som väntar. Där är man en av favoriterna och de har en trupp för att göra comeback i högstaserien redan nästa år. Först är det dock fokus på Superettan och framförallt dagens Svenska Cupen-spel. Där fick de stryk av Norrköping, som blev numret större. Det ser ut som ett hopplöst läge för Sundsvall.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ betsafe.

  • Match: Göteborg – Sundsvall
  • Spel: Färjestad (2)
  • Odds: 1,65 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 13:00, 28/2

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar