Sundsvall – Göteborg

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sundsvall avslutade vårsäsongen väldigt dåligt med 3 förluster och 2 oavgjorda matcher. Uppehållet kommer mer än lägligt måste man säga. Problemet innan uppehållet måste väl vara att man var ytterst ineffektiva sett till de chanser man skapade, framförallt i början av Allsvenskan. Sen var ju inte försvarsspelet inte det bästa heller för den delen. Apropå försvarsspelet ser det inte ljusare ut nu efter uppehållet. Till matchen mot Göteborg så saknas backen Robert Lundström (13 matcher) pga avstängning, och backen Eric Larsson (13 matcher) saknas pga skada. I övrigt så är det högst osäkert om backarna Stefan Ålander (10 matcher) och Joakim Nilsson (7 matcher) kommer spela något.

Göteborg har ju varit helt outstanding på vårsäsongen, inte minst defensivt där man endast släppt in 5 mål vilket är oerhört imponerande såklart. Framåt har det inte sett lika bra ut, även om effektiviteten inte var den bästa. Och att man är ganska beroende av de danska kantspringarna Sören Rieks och Jacob Ankersen blev extra tydligt borta mot Hammarby precis innan uppehållet då båda var borta. Göteborg hade knappt något anfall i matchen, borta då var även yttern Martin Smedberg-Dalence. Nu är alltså alla tillbaka och mot ett defensivt sargat Sundsvall så ska det mycket till för att vi inte ska få se minst 2 mål.

Jag väljer att spela IFK Göteborg över 1,5 mål till 1,80 @ bet365.

  • Match: GIF Sundsvall – IFK Göteborg
  • Spel: Göteborg över 1.5 mål
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 7,5/10 Units
  • Spelstopp: 17.30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar