Malmö – Frölunda

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Malmö är SHL-tabellens formstarkaste lag. Skåneklubben har fem raka segrar, och formen är för dagen briljant. Inget SHL-lag matchar hemmalagets form de senaste matcherna och när Redhawks samtidigt ställs mot ett formsvagt göteborgslag, kan jag ta ställning. Givetvis kommer sviten någon gång ta slut. Klubben har inkasserat, tredje flest poäng under de senaste 15 matcherna.

Frölunda har endast tagit fyra poäng på de fem senaste matcherna. Gästerna vill dock göra allt för att behålla sin plats i tabellen och då måste man såklart också börja vinna. Allt värde finns här på Malmö, men man får inte glömma att kvalitet finns i Frölunda. För tillfället fungerar inte spelet, men för bara två matcher sedan vände man underläge till seger borta mot Luleå.

Jag spelar på raka ettan till 2,95 @ betsson.

  • Match: Malmö – Frölunda
  • Spel: Malmö (1)
  • Odds: 2,95 @ betsson
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:00, 2/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!