Juventus – Lazio

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela artikeln:

Juventus plockade en viktig trepoängare, senast mot Spezia, men segern satt långt inne. Zebrorna tog nya poäng och hoppas även att avancera förbi konkurrenterna i tabellen. Cristiano Ronaldo hade som vanligt en framträdande roll i vinsten, men har gått lite tyngre under sistone. Laget spelar samtidigt Champions League-retur mot Porto nästa vecka, där Juventus har underläge inför returmatchen.

Lazio har tung form och följde upp förlusten i Champions League mot Bayern München med en förlust i ligaspelet mot Bologna. Förlusten i Champions League var väntad och det tuffast möjliga motstånd som man har lottats mot. Lazios uttåg i Champions League betyder att man efteråt kan fokusera på ligaspelet, där man för tillfället ligger på sjundeplats, precis utanför europaplatserna.

Jag spelar på raka ettan till 1,95 @ bet365.

  • Match: Juventus – Lazio
  • Spel: Juventus (1)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 5/3