Juventus – Porto

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Juventus första match mot Porto var svettig för klubben, som hade 2-0-underläge i andra halvlek, men lyckades således göra mål och har det blytunga bortamålet nu inför returmatchen. Juventus chanser på avancemang ser alltså väldigt lovande ut. Hemmalaget är det starkare och Ronaldo där framme innebär nästan målgaranti i Champions League. Portugisen stod över lagets senaste match mot Lazio.

Portos seger i första mötet är såklart väldigt starkt och imponerande av Porto, oavsett om gästerna inte lyckades hålla nollan. Nu beger de sig till Turin för att försvara sin ledning, men det lär inte bli en enkel uppgift. Porto har inte sett alls lika bra ut som Juventus sedan man stötte på varandra i Portugal. Två vinster, ett kryss och en förlust är inget katastrofalt facit, men frågan är om det håller.

Jag spelar på raka ettan till 1,48 @ Unibet.

  • Match: Juventus – Porto
  • Spel: Juventus (1)
  • Odds: 1,48 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 9/3
SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!