Porto – Chelsea

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Porto överraskade fotbollsvärlden genom, att avancera vidare i Champions League efter att ha besegrat Juventus i åttondelsfinalen. Hemmalaget bör såklart spela på resultat inför returen. Därmed gäller seger ikväll och tittar man på hur man brukar spela hemma. är det mycket fart och kantspel och kontringar. Hemmalaget skapar i princip alltid mycket hörnor hemma i Portugal.

Chelsea blev ordentligt straffade i ligan mot West Bromwich i veckan efter att fått ett rött kort. Försvaret såg stundtals virrigt ut och gick inte riktigt att känna igen. Min gissning är att Tuchel kommer inta en lite mer försiktig utgångsläge här och inte låta det bli samma hawaiispel som vi fick se mot West Brom. Har man gjort läxan vet man också hur bra Porto är på att ställa om i kontringsspelet.

Jag spelar på Porto över 4,5 hörnor till 2,25 @ Unibet.

  • Match: Porto – Chelsea
  • Spel: Porto Ö 4,5 hörnor
  • Odds: 2,25 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:30, 6/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar