Minnesota – Arizona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Minnesota Wild fortsätter imponera på hemmais. Nu gästar svajiga Arizona. Kaapo Kahkonen gjorde 24 räddningar för Minnesota Wild i hans åttonde raka seger. Det blev 4-3 mot Vegas Golden Knights under natten till torsdag. Det är dessutom den längsta segersviten av samtliga målvakter. Hemmalaget har resultraden 15-8-1 för säsongen. Wild förlorade dock deras första möte lagen emellan med 2-0.

Arizona Coyotes besegrades av Colorado Avalanche under natten till torsdag. Tyler Pitlick gjorde målet för Arizona och målvakten Raanta stod för 44 räddningar mellan stolparna. De vann med 3-2 i det första mötet lagen emellan som spelades under natten till tisdag. Man har resultatraden 12-10-4 för säsongen och det är lite så man kan sammanfatta deras spel såhär långt, ojämnt.

Jag spelar på raka ettan till 1,92 @ betsafe.

  • Match: Minnesota – Arizona
  • Spel: Minnesota (1)
  • Odds: 1,92 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 13/3

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar