Gent – Club Brügge

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Gent spelar i hemmaborgen under måndagskvällen. Detta blir emellertid ingen lätt match. Hemmalaget kommer nämligen gästas av serieledarna. Man inledde denna ligasäsongen bedrövligt, men har därefter hittat formen, med tiden. Emellertid har den urusla inledningen satt sina spår, och Gent får kämpa för en topplacering. Det är fem ligamatcher kvar och just nu hittas hemmalaget på en elfteplats i tabellen.

Club Brügge har stått för en fantastisk ligasäsong. Klubben har redan vunnit ligatiteln trots att de flesta lagen har hela fyra ligamatcher kvar att spela. Club Brugge har varit på en helt annan nivå än resterande lagen i Pro League den här säsongen. De har spelat in hela 67 poäng i deras 29 ligamatcher. Laget har presterat både i offensiven och defensiven. De har mäktat med flest mål framåt i hela ligan.

Jag spelar på Club Brügge Draw No Bet till 1,50 @ Unibet.

  • Match: Gent – Club Brügge
  • Spel: Club Brügge DnB
  • Odds: 1,50 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 15/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!