Leksand – Oskarshamn

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Leksand tillhörde bottengänget förra året, men har genomgått en förvandling den här säsongen, och är numera ett lag som utmanar topplagen i SHL. Det beror inte minst på att Leksand har fått betydligt mer offensiv spetskompetens, med det lilla extra framåt samtidigt som defensiven är alltmer disciplinerad. Leksand har även ett betydligt bättre spelartrupp än dagens gäster Oskarshamn.

Oskarshamn  var bottentippade av den breda massan inför säsongen, varpå laget fick en överraskande bra start. IKO har emellertid dippat därefter och hamnat i bottenträsket, vilket inte är någon skräll med tanke på spelarmaterialet. Oskarshamn har dock visat prov på en imponerande hög högstanivå och är ett lag med fantastiskt höga toppar. Masarna har framförallt ett försvarsmässigt övertag.

jag spelar på raka ettan till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Leksand – Oskarshamn
  • Spel: Leksand (1)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 18/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!