Köln – Dortmund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Köln tar emot Borussia Dortmund under lördagseftermiddagen. Medan Dortmund kämpar för CL-plats, hittas hemmalaget, på den nedre halvan av tabellen. Klubben spelar nämligen för ett säkrat Bundesliga-kontrakt under de nio sista omgångarna. I botten är det också jämnt. Man hittas precis ovanför kval, med endast en poängs marginal ner till Hertha Berlin på kvalplats.

Dortmund hittas på femteplats i ligan med 42 inspelade poäng. Med hela nio omgångar kvar finns det fortfarande gott om tid att klättra i tabellen. Närmast hittas konkurrenten Frankfurt som innehar ynka två poäng mer än de gulklädda. Potentialen som finns i gästernas spelartrupp är enorm, det kryllar av talanger. Sedan finns det även talanger som redan utvecklats till världsstjärnor.

Jag spelar på raka tvåan till 1,45 @ betsafe.

  • Match: Köln – Dortmund
  • Spel: Dortmund (2)
  • Odds: 1,45 @ betsafe
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 15:30, 20/3

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar