Wolfsburg – Köln

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela artikeln:

Wolfsburgs situation är oroväckande efter fem raka nederlag. Det som började bra efter tränarskiftet med tre raka segrar. Dessvärre har segrar, slutat plockas. Lagets formsvacka innebar att de även åkte ur säsongens Europaspel, efter att ha kommit sist i Champions League-gruppen. Wolfsburg återfinns på tiondeplats i Bundesliga. Säsongen kan egentligen bara beskrivas som ett fiasko.

Köln har fortsatt svårt att få med sig segrar, men likväl är de oerhört svårslagna. Kölns fina hemmasvit bröts senast där man varit obesegrade fram till senaste 0-2 förlusten mot Augsburg. Jag siktar in mig på ett målspel och då att båda lagen hittar nätet, vilket har suttit i fyra av de fem senaste inbördes mötena. Båda lagen behöver få med sig ett resultat från matchen och här kommer det skapas målchanser.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,66 @ bet365.

  • Match: Wolfsburg – Köln
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:30, 14/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!