Västerås – Karlskoga

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Västerås har uppförsbacke efter två torskar mot Karlskoga i kvartsfinalen. Klubben hade inledningsvis domslut som inte gått lagets väg, och hemmalaget, måste hitta ny kraft och energi. Västerås hade innan matchserien, flera spelare på skadelistan och i första kvartsfinalen hade Lukas Zetterberg och Fredrik Johansson utgått med skador. Därför tvingas man nu laborera med sin trupp.

Karlskoga vann båda sina hemmamatcher mot Västerås efter två målrika möten. För gästernas del har de nu ett gyllene läge att ta sig till semifinal. Spelmässigt finns det dock mer att önska och det är främst försvarsspelet som måste steppa upp. Målvakten Tim Juel som under säsongen storspelat har släppt in sex mål hittills och det krävs bättre siffror om man ska lyckas ta sig långt.

Jag spelar på Karlskoga ML till 1,67 @ Unibet.

  • Match: Västerås – Karlskoga
  • Spel: Karlskoga ML
  • Odds: 1,67 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 18:00, 27/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar