Sverige – Estland

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Sverige har gjort två klart godkända landslagskamper med segrar. Ikväll väntar den avslutande matchen under samlingen, Estland gästar i en träningmatch. VM-kvalet har gått susen och Estland är ett landslag som skall besegras med valfri elva. Janne Andersson bekräftade både elva och rotation under tisdagens presskonferens. De ställer ut ett nytt landslag, med sugna spelare, som vill visa framfötterna.

Estland är inget landslag som slår starkt i kurs. En tuff samling som resulterat i negativa resultat och det finns inga större hopp i landet inför fortsättningen. Den närmaste tiden finns inget hopp kring speciella spelare som sticker ut till den delen heller. Sverige i en träningslandskamp blir även det tufft, trots att våra svenskar roterar elvan. Det är klasskillnad i all ära. Jag tror på en målfattig match.

Jag spelar på under 4,5 mål till 1,50 @ bet365.

  • Match: Sverige – Estland
  • Spel: Under 4,5 mål
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 17:45, 31/3