Hammarby – Trelleborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Hammarby från allsvenskan är favoriter nu och något annat än semifinalmöte mot Djurgården, känns otroligt. Hammarby håller helt annan klass och jag tror att man får kämpa hårt för att stoppa klubben. Dessutom har Stockholmsklubben, spetsat till truppen ytterligare. Nu finns inget annat än avancemang och utmana om titeln. Stockholmsderby väntar alltså för Hammarby vid seger.

Trelleborg hade en okej grupp och tog sig vidare före lag som Örebro, men det här blir tuffare. Bajen har en helt annan klass och jag tror att man får kämpa hårt för att stoppa laget i år. Dessutom har man spetsat till truppen ytterligare och nu när laget är framme i slutspelet under cupen finns inget annat än att ta sig vidare och utmana om titeln. Trelleborg är ett lag med betydligt sämre kvalitet.

Jag spelar på Hammarby -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,80 @ Unibet

  • Match: Hammarby – Trelleborg
  • Spel: Hammarby -1,5 (AH)
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!