Björklöven – Karlskoga

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Björklöven tillika Umeås hockeystolthet och fansen, hade stora förväntningar inför säsongen. Men det blev lite sämre än förväntat. Laget hade visserligen fantastiska toppar, men var oväntat ojämna, och inte i närheten av att vinna. Lagets potential är emellertid extremt stor, och Björklöven är definitivt en seriös SHL-kandidat. De har ett riktigt bra utgångsläge inför torsdag, med ett mentalt övertag.

Karlskoga gjorde en oerhört bra grundserie utifrån förutsättningarna. Det faktum att Karlskoga lyckades placera sig före Björklöven och knipa andraplatsen talar sitt tydliga språk. BIK har inte lika mycket press på sig som Björklöven. Värmlänningarna har inte lika stora ekonomiska muskler som hemmalaget, utan är mer inriktade på att vidareförädla spelare som vill ta nästa steg i karriären.

Jag spelar på raka ettan till 1,64 @ bet365.

  • Match: Björklöven – Karlskoga
  • Spel: Björklöven (1)
  • Odds: 1,64 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 8/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!