IFK Göteborg – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg är favoriter ikväll, trots ett trevande 0-0-resultat för göteborgarna, på bortaplan mot ÖSK i premiären. Göteborg är uppsnackade det kittlar givetvis med alla namnstarka spelare som presenterats. Hamsik är emellertid fortfarande borta och Wendt och Berg ansluter till sommaren. Sebastian Eriksson och Aiesh kämpar mot klockan. Roland får laborera med ett lag som jag inte har alltför höga tankar om.

AIK inledde alltså med en trygg seger mot Degerfors och den backlinje de kan formera anser jag är klart bäst i hela Allsvenskan där Sotte och Milosevic bildar ett solitt mittlås. Jag ser absolut AIK kunna åka ner och stänga nere Göteborgs impotenta offensiv. Vad som däremot kan ifrågasättas en aning är gnagets offensiva spets. Bahoui och Ylätopa är emellertid riktigt bra när de väl prickar formen.

Jag spelar på att X2 (dubbelchans) till 1,45 @ Unibet.

  • Match: IFK Göteborg – AIK
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,45 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 19/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar