AIK – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

AIK har möjlighet att plocka ligaledning efter dagens måndagsmatch. Hemmalaget är formstarka just nu och har under säsongen varit något underskattade. Man har spelat en match färre än ligakonkurrenten, Djurgården och vid seger, kommer AIK gå förbi. Man har gjort en grym utveckling, jämfört med förra säsongens nederlag. Stockholms-laget har vunnit hela sex av deras sju senaste matcher.

IFK Göteborg gjorde en rejäl satsning i början av säsongen när de presenterade värvning efter värvning. Först var det Marek Hamsik och sedan stod det klart att hemvändare Berg och Wendt skulle komma in. Det blev en rejäl hype kring blåvitt och många pratade om att laget skulle vara med i guldstriden. Men efter 18 omgångar befinner sig klubben på niondeplatsen i tabellen med 22 inspelade poäng.

Jag spelar på raka ettan till 1,91 @ betsson.

  • Match: AIK – IFK Göteborg
  • Spel: AIK (1)
  • Odds: 1,91 @ betsson
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 20/9

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!