IFK Göteborg – Degerfors

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

IFK Göteborg hade en direkt svag premiär mot Örebro, men det fanns förklaringar. Kolbeinn, Söder var skadade. Likaså Hamsik skadad och Aiesh var skadade. Blåvitt saknade offensiv spets. Hamsik är med största sannolikhet tillbaka ikväll. Kolbeinn fick starta mot Gnaget och gjorde mål direkt. Söder har rehabiliterat. Aiesh gjorde en imponerande insats senast, under första halvleken.

Degerfors har sett riktigt usla ut i de två första matcherna. Man talade om premiärnerver mot AIK, men man var inte mycket bättre på hemmaplan mot Kalmar heller. 2-16 i skott. Inte ett enda skott på mål. 8-19 mot AIK som då ledde länge men det blev aldrig farligt bakåt. En av få som jag tycker sett okej ut är Ekroth som sett stabil ut defensivt samt kunnat slå en hel del bra djupledsbollar.

Jag spelar på raka ettan till 1,91 @ NordicBet.

  • Match: IFK Göteborg – Degerfors
  • Spel: IFK Göteborg (1)
  • Odds: 1,91 @ NordicBet
  • Units: 10/10
  • Spelstopp: 18:30, 26/4

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!