Degerfors – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Degerfors har stundtals presterat under säsongen. Det hade också varit tråkigt om klubben misslyckas förlänga kontraktet, och degraderas till Superettan. Dock finns hopp om, att värmlandsklubben slipper kvala sig kvar. Degerfors, med Edvardsen i täten kan bli jobbiga för blåvitt på hemmaplan under denna måndag. Hemmalaget har bara förlorat en av sina fem senaste matcher.

IFK Göteborg kunde slå Örebro hemma med 2-0 och sedan dess har de nått framsteg. Efter den segern, kom även segermötet mot Mjällby, där motståndarnas otroliga nolla-svit bröts. Efter det mötet ställde man sig frågan om dessa matcher var tillfällighet eller om man hittat formen och det svarade man på i senaste mötet. Blåvitt körde över serieettan, Djurgården. Matchen slutade 3-0 till IFK Göteborg.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,56 @ Unibet.

  • Match: Degerfors – IFK Göteborg
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1,56 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar