Troja – Mariestad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Troja/Ljungby sitter i “pole position” inför sluttampen av Kvalserien och skulle vissa resultat slå in redan under onsdagskvällen, kan Troja bli klara för andradivisionen. Vinner hemmalklubben efter full tid mot Mariestad, samt Nybro slår Hudiksvall, är serien avgjord. Senast kommer laget från en strafförlust, men smålänningarna tog en poäng. Trots torsken bör Nybro inte avancera förbi både Troja och Hudiksvall.

Mariestads säsong är redan över, och drömmen om HockeyAllsvenskan är borta då man inte har något att spela för. Trots att man stått för en imponerande säsong och det kommer garanterat ge fansen nya drömmar om ett allsvenskt avancemang i framtiden. Man har haft en bra trupp under flera års tid men rent krasst så håller man inte samma nivå som konkurrenterna i den här Kvalserien.

Jag spelar på raka ettan till 1,64 @ Svenska Spel.

  • Match: Troja – Mariestad
  • Spel: Troja (1)
  • Odds: 1,64 @ Svenska Spel
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 28/4

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!