Halmstad – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Halmstad lyckades inkassera samtliga poäng mot Häcken i premiärmötet. Därefter har hallänningarna två raka förluster. Det är inte mycket som stämmer för tillfället och därför bör Halmstads vinstchanser mot Göteborg, inte vara speciellt stora. Att Halmstad åker tredje förlusten, känns mycket mer troligt än att göteborgarna, här skulle förlora andra raka matchen. Blåvitt bör vara knappa favoriter här idag.

IFK Göteborg fick en rejäl käftsmäll och realistisk insikt när Degerfors hade kontroll på uppgiften senast. Det blev en tung förlust mot nykomlingen, efter att ha legat under med flera bollar. IFK Göteborg tryckte på in i det sista men kunde inte lyckas knipa en eller flera poäng. Det blev en förlust och kanske var det bra för ett uppsnackat Blåvitt. IFK Göteborg kommer till start med samma trupp som tidigare.

Jag spelar på X2 (dubbelchan) till 1,42 @ NordicBet.

  • Match: Halmstad – IFK Göteborg
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,42 @ NordicBet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 15:00, 2/5

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar