Halmstad – Sundsvall

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Halmstads positiva insatser mot topplagen i Allsvenskan har resulterat i noll poäng. Senast blev det en poäng mot Hammarby (2-2) och innan dess förlorade man mot Djurgården med 2-3 och IFK Göteborg 2-1. Dessutom förlorade man båda dessa matcher genom att släppa in mål på övertid. Halmstad har en svag trupp inför i år, man har tappat många spelare och sparkade tränare sin gamla tränare Jens Gustafsson  av någon märklig anledning. Just nu befinner man sig på en 15:e plats och har 6 poäng upp till ingenmansland och ”säker mark”.

Sundsvall kommer senast från oavgjort resultat hemma mot Falkenberg. Man ligger på en 13:e plats och har spelat ihop 11 poäng på 11 matcher. Trots att Sundsvall har haft ett starkt resultat på bortaplan i år , där man blandannat har vunnit mot Hammarby, spelat oavgjort mot Falkenberg, tror jag HBK gör allt för att vinna idag med tanke på hur tabellen ser ut. Vinna eller försvinna.

HBK har dessutom bra facit hemma mot GIF Sundsvall senaste åren. Både 2012 och 2013 möttes man i allsvenska kvalet på Örjans vall och då blev det 3-0- och 2-1-segrar. Spelar på Halmstad Draw No Bet till 1,73 @ bet365.

  • Match: Halmstad – Sundsvall
  • Spel: Halmstad DnB
  • Odds: 1,73 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 19.00, 3/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar