AIK – Halmstad

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

AIK kommer till mötet med en slagkraftig trupp mitt i säsongen. Landslagsspelarna är tillbaka och AIK:s trupp besitter okej form. Det är med tre raka utan förlust man kommer till Halmstad-matchen. Örebro plockade poäng mot AIK senast. Samtidigt kan betydligt mer krävas av Solna-klubben. Där skulle man plockat samtliga poäng och naturligtvis borde Gnaget vara revanschsugna.

Halmstad imponerar och kan fortsätta att göra det. Mycket tack vare att man har spets på många olika positioner. Där ibland finns anfallaren Marcus Antonsson, utlånad från Malmö. Han behöver AIK stoppa på Friends Arena. Halmstad är ett omtyckt lag på sina höjder och senaste poängen mot Östersund fick man även lite flyt med sig. AIK på bortaplan inför publik är inte den lättaste uppgiften.

Jag spelar på raka ettan till 1,66 @ bet365.

  • Match: AIK – Halmstad
  • Spel: AIK (1)
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 2/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!