Kiel – Sandhausen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Holstein Kiel återfinns i toppskiktet av andraligan inför slutspurten. Man har spelat färre antal matcher än toppkonkurrenterna och har goda möjligheter att avancera förbi inom kort. I tabellen återfinns Kiel på fjärdeplatsen, med 50 inspelade poäng efter 28 spelade ligamatcher. På kvalplatsen uppåt hittas konkurrenten HSV på 52 inspelade poäng, men HSV har spelat hela 31 ligamatcher.

Sandhausen är urusla på resande fot denna säsong. Sandhausen är som dag och natt när det kommer till var ligamatcherna spelas någonstans. Det är tack vare deras starka prestationer i hemmaborgen som gör att klubben fortfarande är med i kampen om ett förnyat kontrakt. För ett så svagt bortafacit brukar vanligtvis straffas rejält. Gästerna har alltså förlorat hela 13 av deras 14 bortamatcher i ligaspelet.

Jag spelar på raka ettan till 1,79 @ Unibet.

  • Match: Kiel – Sandhausen
  • Spel: Kiel (1)
  • Odds: 1,79 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:30, 4/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar