IFK Göteborg – Häcken

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

IFK Göteborg ses som storklubben i Göteborgsområdet. Allsvenskan har börjat och blåvitt har haft stora förhoppningar på sig. Hemmaklubben har fått förstärkningar och därmed fått upp kraven på sig själva. Blåvitts säsong har emellertid inte börjat lovande överhuvudtaget, varken för Göteborg eller Häcken. Jag tror på blåvitt idag som verkar taggade för tillfället. Samtidigt känns gästerna lite mer kalla.

Häcken har värvat en slagkraftig trupp och har allt som krävs för att utmana i toppen av Allsvenskan nu den här säsongen. Formen dock, den är inget vidare och jag tror att det kommer spela stor roll här. Det är upplagt för en mycket tight tillställning här och därför håller jag krysset högt. Lagen kan få dela på poängen, det hade inte förvånat. Jag väljer dock dubbelchansen åt hemmalagets favör.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,50 @ bet365.

  • Match: IFK Göteborg – Häcken
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 8/5