IFK Göteborg – Häcken

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg har tappat formen fullständigt sedan Lasse Vibe lämnade klubben och har endast fått med sig en vinst på de fem senaste matcherna. Senast förlorade man borta mot Malmö med 2-1 i det jätteviktiga mötet där man kunde dra ifrån lite i tabellen om man vunnit. Samtidigt vann Malmö nu senast mot Gefle med 2-0 och för inte så länge sedan var det tal om Malmö verkligen skulle ha någon chans att knappa in på blåvitt. Men nu är man minst sagt med i toppstriden och detta innebär att IFK är piskade att vinna här för att behålla ett litet avstånd i den jämna övre halvan av  tabellen. Och just nu har man lika många poäng som Norrköping och Elfsborg på lika många spelade matcher. Ska man hålla detta och inte tappa ytterliggare, är det nog vinst som gäller idag. Blåvitt är som vi vet också ett starkt hemmalag och man har vunnit 6/9 spelade och spelat två stycken oavgjort.

BK Häcken som radade upp vinster i inledningen av säsongen har också tappat många poäng på slutet, precis som IFK har man också fått med sig en tre-poängare på de fem senaste matcherna. Senast spelade man oavgjort mot Gefle (1-1) och man känns som ett typiskt mittenlag i årets Allsvenskan. Nu ställs man mot IFK Göteborg i ett derby, där man bara kan förväntas sig att det blir fullsatt. Det känns inte som Häcken ska ha några större chanser att få med sig poäng från Ullevi, samtidigt är det upp till bevis för IFK att visa att man är en guldkandidat.

Blåvitt tryckte på i slutminuterna mot Malmö nu senast och kunde likaväl få med sig en poäng. Jag tror man är ordentligt sugna på revansch, iallfall med tanke på när man såg Jörgen Lennartsson efter slutsignalen. Frågan är vem som kliver fram i derbyt, Ankersen, Engvall/Boman? I varje fall kommer jag spela raka ettan till 2,15 @ bet365.

  • Match: IFK Göteborg – BK Häcken
  • Spel: IFK Göteborg (1)
  • Odds: 2,15 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 15.00, 16/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar