Björklöven – Timrå

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Björklöven kommer senast från en käftsmäll när Timrå krossade hemmalaget med totalt 7–0. Efter den käftsmällen kom ytterligare ett slag för Björklöven när flertalet spelare blivit coronasmittade, något som tvingade finaldrabbningen till paus. Dem har drabbats något oerhört av situationen Totalt har 20 av lagets 28 spelare testat positivt. Gästerna kunde stoppa smittan betydligt tidigare.

Timrå lär säkert ha en del problem likaså, men inte på samma sätt. Flera spelare kommer kunna bidra och Björklöven hade dessutom ett gäng spelare skadade innan avbräcket. Fortfarande finns frågetecken och ska Björklöven lyckas matcha Timrå skulle de behöva en bredare trupp än vad man har i dagsläget. Det är svårt att gissa sig fram till vad vi kommer få för matchbild i den här matchen.

Jag spelar på Timrå ML till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Björklöven – Timrå
  • Spel: Timrå ML
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 9/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!