Man United – Leicester

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Manchester United har faktiskt fortfarande chansen, att vinna Premier League. Det är emellertid en på tusen och eftersom laget redan säkrat Champions League-spel nästa säsong, ligger fokuset på Europa League-titel, där final spelas mot Villarreal. I matchen senast mot Villa, inledde United trögt. Villa var klart bättre första 45 och ledde rättvist. Som tidigare lyckades klubben vända och vinna.

Leicester tappade poäng mot ett decimerat Southampton och sådant kan såklart hända men insatsen senast mot Newcastle där 0-4 till slut blev 2-4 givetvis inte är ett bra tecken. Dessförinnan hade man tre raka vinster men spelet har inte alls varit lika flytande som tidigare och känslan är att alla skador under året satt sina spår på en ganska tunn trupp. United lär man få chansen att möta ett B-lag.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,75 @ bet365.

  • Match: Man United – Leicester
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 11/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!