Man United – Newcastle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester United förväntas gå starkt under denna säsongen. Förväntningarna är rimliga, och kanske kommer hemmalaget slåss om serietiteln. Blickarna riktas mot Ronaldos hemkomst och matchen mot Newcastle på Old Trafford. Motståndet har både Ronaldo och Manchester United trivts mot tidigare. Här finns det inget annat än tre poäng, och Man United borde kunna lösa en seger med två måls marginal.

Newcastle har startat säsongen med fyra raka matcher utan vinst. Det har blivit tre förluster (West Ham, Aston Villa, Burnley på straffar) samt kryss i den senaste ligamatchen mot Southampton. I det här laget handlar det mycket om en svag defensiv just nu, men också ett tryck på det offensiva där man faktiskt har relativt fin klass i Allan Saint-Maximin och Callum Wilson, båda målskyttar mot Southampton senast.

Jag spelar på Man United -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,57 @ bet365.

  • Match: Man United – Newcastle
  • Spel: Man United -1,5 (AH)
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 11/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar