Newcastle – Man United

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Newcastle riskerar att trilla ur Premier League återigen. Laget hittas precis ovanför bottentrion, nämre bestämt på sjuttondeplatsen. Till nedflyttningsplatserna skiljer endast en poäng. Vid händelse av torsk i denna match och om Huddersfield skulle vinna sin match, kommer laget ligga risigt till. Det mesta talar för att vi kommer få se ett försvarsinriktat hemmalag som spelar för ett oavgjort resultat.

Manchester United lyckades under en bra bit in på detta spelåret, hålla jämnt strå med den dominanta serieledaren, Manchester City. Chansen på PL-titeln är borta sedan en bra tid tillbaka, men det positiva beskedet är att utsikterna för CL-spel även nästa år är ljusa. Andraplatsen innehas och konkurrenterna där bakom har hamnat på efterkälken. Marcus Rashford riskerar att missa den här matchen.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,97 @ betsson.

  • Match: Newcastle – Man United
  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,97 @ betsson
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 15:15, 11/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar