Häcken – Örebro

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Häcken blev tippade att utmana om guldet, men klubben har enbart inkasserat två poäng. Hemmalaget har faktiskt inte lyckats vinna under nuvarande säsong. Laget har problem, men göteborgarna besitter klass och idag handlar det nog mest bara om att skruva på vissa delar. Alexander Jeremejeff är otroligt viktig längst fram och naturligtvis är Traore spännande. Möjligtvis kommer uppvisningen ikväll.

Örebro har bara gjort ett mål i år och har varit riktigt under isen. Visst, nu möter Örebro ett Häcken som inte har sina styrkor defensivt och som är ur form. Men jag tror ändå det här kan bli tufft, där Örebro får backa hem och hoppas på kontringar. Går man högt på Häcken blir man straffade. Min känsla är att det blir målsnålt med förutsättningarna och när lagen bara haft tre dagar vila från senast.

Jag spelar på raka ettan till 1,49 @ betsson.

  • Match: Häcken – Örebro
  • Spel: Häcken (1)
  • Odds: 1,49 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:30, 12/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar