Aston Villa – Everton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Aston Villa har gjort en okej säsong. Förra säsongen, kämpade laget för att undvika nedflyttning. Laget har emellertid, endast, vunnit två av deras tio senaste matcher. Senast kommer klubben från en 1-3-förlust, mot Manchester United. Med Watkins avstängd och med lagets stjärna Jack Graelish skadad, ser chanserna till vinst över gästerna minimala ut. Hemmaklubben är naturligtvis nöja med oavgjort.

Everton har vunnit åtta av sina elva senaste bortamatcher. 11 bortavinster, tre borta-oavgjorda på totalt 17 bortamatcher. Imponerande. Senast kommer man från en 1-0-vinst över högtflygande West Ham. Bara Manchester giganterna har fler bortavinster. Dominic Calvert-Lewin gjorde matchens enda mål. Hans 16e i ordningen, nu bara fem mål från Harry Kane i jakten på Golden Boot.

Jag spelar på Everton +0 (Asian Handicap) till 1,84 @ bet365.

  • Match: Aston Villa – Everton
  • Spel: Everton +0 (AH)
  • Odds: 1,84 @ bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar