Malmö – Elfsborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö återfinns på andraplats under säsongsinledningen. Laget har kommit igång ordentlig efter en någon tveksam start. Nyförvärvet Antonio Colak, spräckte nollan senast och förmodligen kommer han fortsätta göra mål. Dem har en enorm bredd i sin trupp och det gynnar såklart MFF när spelschemat blir tightare. Senast blev de numret större mot Kalmar. Idag bör samma matchbild kunna förväntas.

Elfsborg går upp och ner. Det är ett rejält och väldigt bra lag, men de har hittills, den här säsongen, svårt att få grepp om vart man står. En spelare som imponerat är Ndione, Fricks anfallspartner. Elfsborg ligger trots sin upp och ner-form på sjundeplats för tillfället, ett okej resultat när jag väljer att inte tro på den formen man visar ännu. Det är svårt att se vart Elfsborg kommer ligga den här säsongen.

Jag spelar på raka ettan till 1,55 @ bet365.

  • Match: Malmö – Elfsborg
  • Spel: Malmö (1)
  • Odds: 1,55 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 20/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar