Kroatien – Armenien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kroatien är bekanta finalister sedan förra mästerskapet. Efter det starka resultatet i förra mästerskapet, VM 2018, har Kroatien press på sig att prestera och nationen spelar i en svår grupp. I premiären väntar England, och inför matchen vill Kroatien naturligtvis vara formstarka. Luka Modric är fortfarande lagets storprofil och Luka besitter stor fotbollskompetens. Tveksamt om Modric återfinns i startelvan ikväll.

Armenien fortsätter att vänta på dess stora internationella genombrott. Armeninen avslutade Nations League med två raka segrar över Georgien respektive Nordmakedonien. Detta följdes upp i år med tre raka segrar i VM-kvalet mot Liechtenstein, Island och Rumänien. Till denna bortamatch, har tränaren valt att ställa upp ett ungt lag. Detta kan såklart innebära en del problem för ett lag med lite erfarenhet.

Jag spelar på Kroatien -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,90 @ bet365.

  • Match: Kroatien – Armenien
  • Spel: Kroatien -1,5 (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:00, 1/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar