Tyskland – Danmark

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Tyskland laddar för Europamästerskapet. Truppen samlas under veckan och ikväll möter man Danmark i en träningslandskamp. En träningslandskamp som är viktig för tyskarna, som dessutom behöver hitta formen inför mästerskapet. I EM möter man, Portugal och Ungern som är en tuff grupp att avancera vidare från. Nu krävs det fokus, respekt för motstånden och ett jävla inställning.

Danmark sätter igång sin EM-samling med ett möte mot stornationen Tyskland. En nation som är oklar att sätta betyg på inför och som kan gå lite hur som helst i kommande mästerskap. Trots detta så väljer jag att satsa allt på att hemmalaget slår det nyss nämnda grannlandet till Sverige. Man har en betydligt större bredd, vilket kommer vara nyttigt när det roteras, och en bättre spets.

Jag spelar på Tyskland Draw No Bet till 1,53 @ bet365.

  • Match: Tyskland – Danmark
  • Spel: Tyskland DnB
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 2/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar