Falkenberg – Västerås

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Falkenberg spelade i Allsvenskan förra säsongen, där slutade laget på jumboplats i tabellen. Därmed spelar Falkenberg i Superettan denna säsongen. Säsongsstarten har emellertid inte varit imponerande. Klubben återfinns på jumboplatsen i serien, med två vinster och sex förluster efter åtta omgångar. Man har släppt in mest mål i Superettan. Inför säsongen hade klubben stora ambitioner, att ta sig upp igen.

Västerås fortsätter att imponera. När man mötte Brage i måndags så var det klar dominans av Västerås de första femton, där man inte lyckades näta utan man åker på ett baklänges mål istället, man lyckas kvittera innan halvlek och jakten fortsatte i andra halvlek. Matchen slutade slutligen 2-2. Offensivt finns potential. Dessvärre har de inte lyckats hålla ihop defensiven på ett lika bra sätt.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,78 @ expekt

  • Match: Falkenberg – Västerås
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,78 @ expekt
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 15:00, 6/6

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!